Kreativni Centar će ove godine sponzorisati dva FLL tima koji žele da učestvuju u sezoni 2017/18 Voda Je Živa i to jedan pokrivanjem godišnje kotizacije i ustupajući EV3 robota na korišćenje tokom sezone a drugi samo ustupanjem robota na korišćenjei!

Kako da Vaš tim dobije sponzorstvo?

U periodu do 30.4.2017. formirajte tim dece starosti od 9-14 godina. Neka deca pokušaju da nauče i istraže što više o vodi – kakvog je sastava, kako je koristimo, koji problemi nastaju sa njom. Neka deca u vašoj lokalnoj zajednici pokušaju da identifikuju konkretan problem sa vodom – kako je pronalazimo, transportujemo, koristimo ili kako je se rešavamo.
Kada tim identifikuje problem, pokusajte da smislite nacin da ga rešite. Ne morate da uradite ništa na rešavanju problema, interesuje nas ideja!
Problem i ideju neka tim izloži u videu u maksimalnom trajanju od 5 minuta, video nam pošaljite preko interneta i naš žiri će dve najbolje ideje nagraditi sponzorstvom!

PRAVILA UČEŠĆA

– U nagradnoj igri ne mogu učestvovati zaposleni u Kreativnom Centru ili njihova deca kao i članovi udruženja EduLab i njihova deca i najbliža familija
– Tim može da se sastoji od 4-10 dece starosti 9-14 godina i najmanje jedne odrasle osobe
– Tim može biti iz škole, udruženja, firme ili organizovan kao grupa prijatelja.
– Deca svo istraživanje, snimanje, prezentaciju i idejno rešenje rade sama
– Video je u maksimalnom trajanju od 5 minuta. Bilo koja rezolucija, bilo koji format (zadržavamo pravo da video materijal ponovo zatražimo ako je format nečitljiv na našim računarima).
– Video nije ni na koji način obrađen (specijalni efekti, montaža, obrada zvuka ili slike)
– Tim u svom posedu nema EV3 education robota (set #45544)
– U prezentaciji na video materijalu učestvuje ceo tim
Prezentacija može biti bilo šta – ozbiljna priča, pevanje, igranje, igranje u kostimima, kratka predstava, pustite mašti na volju, oduševite nas!

Adresa na koju šaljete linkove ka video materijalima je igra@edulab.rs 
Izabrani timovi se sa Kreativnim Centrom dogovaraju o uslovima korišćenja robota.

Neka kreativnost poteče!